Welkom in de Blauwe Schuur!

In de Blauwe Schuur is een mini-weggeefwinkel in de gezellige wijk Assendorp.

De schuur aan de Molenweg 150 is geopend op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur. In de maand augustus is de weggeefwinkel gesloten!

Iedereen is welkom om kleding en spullen gratis mee te nemen, wat je mooi vind of goed kan gebruiken. Spullen brengen kan ook, alles wat mooi is en wat een ander goed kan gebruiken is welkom. Wij hebben plaats voor baby- en kinderkleding, dames- en herenkleding, schoenen, tassen, boeken, speelgoed en kleine huishoudelijke artikelen. Spullen inleveren kan tijdens openingstijden of op afspraak. Graag inleveren in ‘big shoppers’.

Aan de Molenweg in Assendorp vragen we van elke bezoeker €2,= om de huur te kunnen betalen. Natuurlijk zijn extra donaties welkom!

9 reacties op Welkom in de Blauwe Schuur!

  1. Marjolein Pordon zegt:

    Ik had op facebook aangegeven spullen te hebben voor jullie. Is de zerboltstraat nog open? Dat is dichterbij en ik moet t op de fiets brengen

    Like

  2. Bea zegt:

    Ik wil graag een zonnescherm heeft u dat?

    Like

  3. Jacky Wright zegt:

    Hallo ik heb 2 kwaliteitstoelen van mijn ouders. Kunnen jullie daar wat mee want ze zijn te goed voor de kraak. Ze waren per stuk 800 gulden bij aankoop. Misschien kunnen jullie er iemand er blij mee maken. Graag hoor ik van u.

    Like

  4. Tory zegt:

    Tout-à-fait d’accord avec Frrstk.L&anquo;excrème gauche: c’est LO, le NPA et les autres révolutionnairesLa gauche: c’est le PCF et le Front de GaucheLe centre gauche: C’est le PS et le modem (je ne vois plus la différence…)Mr NobleCourt, vous gardez vos repère du XXe siècle mais les temps ont changé…

    Like

  5. Elon Musk zegt:

    Ik ben nog opzoek naar een tweedehands Falcon 9 raket, heeft iemand er hier nog een van liggen?

    Like

  6. Liz zegt:

    Gezocht: Zware zwarte oude vibrator! Het liefst met een een paar oude spinnen en meerdere standjes!

    Like

  7. J.A. Wijnen zegt:

    Liz, op de natuurlijke weg is beter.

    Like

  8. J.A. Wijnen zegt:

    Ben nog op zoek naar een bijzondere broek, heb nu alleen maar saaie broeken. Ook heb ik nog goede tennisschoenen (omni-zool) nodig. Kan iemand mij hier wellicht aan helpen?

    Like

  9. J.A. Wijnen zegt:

    Ik ben nog op zoek naar een bijzondere herenbroek (heb nu alleen maar saaie). Ook heb ik nog goede tennisschoenen (omni-zool) nodig. Kan iemand mij hier wellicht aan helpen?

    Like

Plaats een reactie